NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, June 9, 2011

tQ tv3 - tQ gua.com

nak tau kenapa aku 
tak pasal pasal duk tQ dekat tv3
mengalahkan Azwan Ali , diva divon tu ?
check it outt .. Ahakss ..


aku dapat 2 tiket wayang tengok Karak 
Free okay . tak perlu jadi Protege Kru pun .
diorang belanja aku tengok wayang . 
bukan seorang diri okay , berdua ...
so sweet kRU , tv3 , gua.com ..


 Dua tiket Wayang TGV

CD the making of Karak
MTV Kerek
Lagu Kerek

aku pun taktau kenapa aku nak jugak 
tunjuk slip pos laju nie . hehehe .
sebagai bukti kot tv3 yang pos laju ..
so aku bukan kaki gebang okay ..
ini betul betul , bukan cobaan ..

p/s : tapi part yang kelakar time posmen hantar tadi , dia tanya " tv3 hantar apa ni dik ? " .. aku cakap lah " tiket apa ntah ni .. " .. then pakcik tu reply " ini sudah bagus .. nanti adik masuk tv lah .. haha lawak lawak .. musim cuti ni , benda free kita amek je ..

2 comments:

cucu umie said...

bestnyer dpt tgok filem karak free lg tu..adeh.. bt aku jealous deh....

saiazuan said...

best! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...