NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, June 3, 2011

SETH TAN

tepat jam 7mlm sehingga 8mlm, hari selasa sampai khamis , timeline twitter semua orang akan penuh dengan perkataan seperti Seth Tan , Nora Elena dan time tu jugak Aaron Aziz punye notifications dekat twitter penuh gila gila gila . percaya tak ? harus percaya . macam jadi satu fenomena cerita ni . sebab watak Seth Tan ni konon konon ala ala lelaki paling sweet dunia akhirat dan semua orang nak suami macam dia . kalau gay pun , nak couple macam dia nie . kalau Mak Datin pun , nak anak ikan macam Seth Tan . tapi dalam sedar tak sedar , actually orang gilakan watak Seth Tan or orang gilakan kecomelan Aaron Aziz ? so aku buat survey semalam . hee .


gila semangat aku kan . bukan semangat . cuma aku nak tengok je . dan aku bukan nak kutuk Black Mentor tapi tu kenyataan kan , hee tak berapa nak hensem tapi bakat luar biasa . so aku suruh kawan kawan bayangkan kalau Seth Tan tu dilakonkan oleh Black , sweet tak lagi cerita tu ? ada tak lagi orang nak suami macam Seth Tan ? ada tak lagi orang nak Seth Tan hug dia kuat kuat ? hari tu , time episod Seth mintak nak kiss/hug Nora Elena , tapi Nora Elena taknak , semua orang duk kutuk Nora Elena ni . ahaks lawak . siap ada yang kata lagi " kalau aku Seth mintak cium , aku bagi je mulut aku , taknak lepas pun tak pe . " . amboi gelojoh nye akak . buat yang tak kenal Aaron Aziz , sila rujuk gambar kat bawah . tu bukan gambar aku eh . tu gambar Aaron Aziz , tolong jangan tertukar !



okay dah puas jerit tengok gambar ? okay , so sekarang jawab soalan aku . macam mana ? dekat twitter aku , semua orang jawab " tak nak Black , takleh bayang , tak sweet " . so korang rasa macam mana ? teruk betul . memang lah Aaron Aziz ni ala ala comel kan . tengok Emil Emilda dulu ? so sweet . time tu aku tengok sebab ada Sharifah Amani . comel . yang sekarang Nora Elena tak berapa nak cun ah . hee . 

7 comments:

Cik Muda Sae said...

hehe...nak tergelak baca entry ko nih..hahaha~ arghhhhh...jerit sbb seth tan..!

mama maman said...

jd cumil tuh pun pasal aeron aziz je... kalu black.. takde org tgk pun drama tuh... hhhhaaa

echaRierie said...

aaron mmg comey..
tp sy tak lyn cite tue..hehe :)

Meera said...

Tula, saye pun cam katak bawah tempurung je tak tahu whos the fuu is Seth Than? tersyasyul sebut Setan tawu....

EZAN IDMA said...

boleh je black. sweet pe

eesyaheera said...

kalau baca novel pun aku still imagine lelaki tu mesti hensem. kalau tengok drama lagi la aku expect hensem! haha

aq noor said...

black okay lagi kot, kawan sy lagi la suh bygkan ar badul jd seth tan.. hahhha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...