NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, June 18, 2011

S.U.N.Y.I

Semalam kan hari Sunyi Sedunia . tiba tiba kan aku rasa sunyi . susah aku nak gambarkan . aku cam rasa lost . macam sesat gitu . ala ala tarzan pergi KLCC , taktau nak pergi kiri ke kanan , depan ke belakang , binatang takde nak mintak tolong , tengok manusia macam “ apa ni gerak gerak laju laju “ .. lebih kurang macam tu lah . biasa kalau aku bosan , aku pergi baca tweet dekat timeline . semalam semua tweet bosan . semua pasal Maharaja Lawak . duhhh . takde benda lain dah .

Then mesej orang merata-rata . sesi menghabiskan kredit . pejam mata , pergi dekat contact , then send sms secara tak sedar . lepas tu check sent items . Dang ! aku terhantar dekat cikgu sekolah menengah aku lak . dia tak reply . mati aku ! dahlah ustaz beb . hehe . mesej yang aku hantar berbunyi :

“ tahu tak dragon ball ada 10 biji semuanya “

Okay , memang mesej aku LAME . tapi aku rasa sunyi . bila aku pergi dekat type mesej , tu je yang keluar dari otak . hasil ? tak memuaskan . daripada 10 yang hantar . 6 orang jawab . jawab macam tanak jawab . jawab sepatah je “ tahu “ , “ oh ye ke “ . alahai itu je jawapan . takde pun tanya aku “ kenapa ko ni ? bosan sangat dah ke “ . oleh itu , pergi pulak check gambar kawan baik aku . nama dia Farha . baru beli blackberry . jimat duit , boleh bbm je dengan dia . aku pergi check profile pic dia . jumpa satu gambar macam Maria Elena Zarul . aku gelak nak mati . so dia reply komen aku dekat pic “ ko dah takde keje lain ke “ .. haha ..

Oleh sebab aku rasa macam Ugly Duckling semalam , macam mana rasa Ugly Duckling tu ? alaa sunyi lah . hidup sorang sorang . orang tengok jijik . huahaha . aku pergi lah youtube , google Maharaja Lawak yang latest . tengok Jozan . lawak lah jugak . tengok Sepah , ANNOYING Lak aku rasa part yang Semput , Semput , Semput . sampai habis . Huh . lepas tu , aku baca dua blog ni . terhibur jugak aku rasa . try pergi usha okay . tak rugi .





2 comments:

...Minah BluR... said...

haha.... sian xdek org lyn die...

Nur said...

SM dear.. Alahai ciannye.. Memang bila taktau nk watpe gitula akhirnya.. Nape x g window shopping ke.. Duduk melihat alam sekeliling.. Hehe..
- erk terasa komen ni pun bosan gak.. Gitula kan bila xde idea..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...