NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Sunday, July 10, 2011

KOTOR 1.0 - KOTOR 2.0 ( HARAM )

Selamat siang semuanya . ibu ibu bapak bapak semua yang ada di sini , kita goyang yuk .. gapain cakapin sebegini ? malu ya jadi rakyat Malaysia , sampe sampe omong Indoan segala . takde takde , malu apa pulak . bangga cukup . semua orang dah berani menyuarakan pendapat . tu kena sawan tadi . tension dengan tv9 . tolong lah . malam malam sekarang dah takde cerita . sibuk dengan cerita indon , cinta dan anugerah . yang bagi aku mengarut nak mati . merujuk kepada tajuk entri , ni bukan sambungan kepada Demonstrasi Bersih okay . ni cerita aku sendiri .

Di KL , pada malam akhir , kami tidur dekat Singapore Hotel , Pudu . so pagi esok nya , pergi lah makan . kat situ area cina . so dalam banyak banyak kedai cina belakang hotel , ada sebijik kedai mamak . belakang kedai mamak tu ada pasar . so nak pergi kedai mamak tu , ada satu laluan tepi hotel tu . kita kena lalu situ lah nak pergi kedai tu . dalam perjalanan tu , aku Nampak dua orang perempuan cina yang pakai macam apa je . blinking blinking . tonjol sini tonjol sana . aku jalan belakang . abah aku jalan depan . tiba tiba perempuan tu perhatikan aku tak berhenti . lame lak tu . bila dah dekat , perempuan tu datang dekat aku . pegang tangan aku . “ abang okay “ .. aku tak tepis lah tangan dia .. aku Cuma tarik slow slow ..

Then , dia pegang lagi , “ full service maa “ ... haish meremang bulu roma aku .. tapi yang pelik dia tak kacau abah aku .. confirm lah kan . anak lagi hot dari bapak .. bapak tak hensem pun , gigi pun dah tak cukup .. ahaks .. so ini lah dia Kotor 1.0 .. lepas siap makan semua , dalam 1 jam lepas tu , pergi makan dengan kawan kawan abah lak .. abah cerita yang aku kena kacau . tapi ayat yang tak best bila abah aku cakap aku pucat lesi kena kacau .. haish mana ada .. aku cool okay .. so kawan kawan tu nak pergi lagi .. 

so lalu balik jalan tadi tu .. tapi takde .. so diorang masuk dalam bangunan , naik tingkat atas , ada restoren apa ntah .. aku ikut je belakang .. naik escalator .. bila aku pandang atas , di hujung escalator tu , ramai geng geng perempuan tadi duk tunggu .. I was like “ arghh sudah .. tak pasal .. kena rogol aku nanti nie “ .. sampai je kat tangga .. datang minah lain lak pegang tangan aku . usap usap lengan aku .. pegang perut aku .. usap usap belakang aku .. yang tak leh blah bila dia main leher aku .. cam haram .. meremang beb .. sumpah .. dahlah pakai baju yang terbonjol semua keluar .. lepas tu dekat bahagian dada ada tulis “BITE ME” ..

“ Full service , tip top , atas ke bawah “ . tu je ayat dia duk ulang .. aku macam nak jerit jer “ oi tak Nampak ke dahi bertanda ni .. aku tak main benda benda macam ni “ .. tapi aku tak kata lah .. aku diam jer . diam tak bermakna setuju .. hehehe .. kesimpulannya , jangan bermain api .. tak pasal ? maksud aku tak perlu lah kot nak naik atas tu semua .. takde faedah nya .. tapi minah minah cina tu tak cantik lah .. semua stok pelik jer .. heee tapi putih gila babeng ..


3 comments:

tiefazatie said...

isk..takut!waaa

btw..kalu rajin tlg komen eh

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq yaa

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, sheronok niiiyyyyhhhhhhhh!
Kalau iman x kuat, confirm dah lama tersungkur.. HAHA

MySuaraBlog: Jom Tidur Sebelum Pukul 1 Pagi

LynN LoLa~~ said...

taley blaaa betol (-__-")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...