NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Tuesday, July 12, 2011

MINTA MAAF CELCOM

Merujuk kepada entri aku yang lepas Celcom Sucks , now aku nak tarik balik kenyataan itu . Aku mengaku salah aku . Celcom sucks sebab aku tak bayar bila dah dua bulan . kalau aku bayar , celcom takkan buat hal . hehe . now sebagai menunjukan penyesalan aku , aku akan bagitau . solution kepada Celcom broadband apabila internet tidak berbayar . Dipotong . dan sebagainya . Mudah saje .




Langganilah ( ada ke Langganilah or Langganlah , aku tak pasti ) Celcom Broadband Daily rm5 . sangat mantop . mula mula aku ingat slow macam siput kebulur . rupa rupanya boleh tahan jugak . aku buat malam tu sebab macam terdesak sangat nak guna internet tak leh nak tunggu esok pagi cyber café bukak . so aku buat . aku masukkan sim card tu dalam broadband aku . selain pada masukkan simcard tu dalam broadband , boleh juga gunakan handset anda sebagai broadband . jangan ada soalan cepu mas berbunyi “ hp nokia 3310 boleh tak ? “ . jawapan nya tak boleh . bergantung kepada handset yang boleh digunakan sebagai modem internet . okay !

Cara nya mudah saja . menggunakan hp anda , tekan *118#  , pilih no3 – broadband , then pilih no1 – Subscribe Daily Broadband . tunggu sms confirmation , then boleh pakai . aku pakai kalau tima malam ni lambat , tapi kalau pagi , memang meletup . aku siap download 3 movie okay . Nur Kasih , KL Gangster, Adjustment Bureau . Adjustment Bureau blum tengok lagi . tunggu aku nak habis kan dulu Personal Taste . selamat mencuba kawan kawan . 


4 comments:

..cik gugu.. said...

hahaha personal taste..
ingat x lyn cte korea ;)

joijoi80 said...

eh..kalo sim card masuk dlm broadband.. nak setting camno?

Anonymous said...

joi : , masuk jer . pakai terus macam biasa . takde beza pun simcard neh ...
gugu : best okay .. hehe Datuk tengok jer ..

NuR FaTiN said...

weh sila anta copy citer2 tersebot ke rumah aku... bosan dowh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...