NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, July 9, 2011

TIZ ZAQYAH KATA AKU LAWAK

Semalam kan , tidur hotel Singapore . yang aku duk check in deat facebook tu , tak tau ke ? pergi lah check profile aku tuh . banyak tanya lak . aku tido around 12am . so pagi tadi bangun bangun tido ada satu DM Notification twitter . aku bukak TizTizTiz yang hantar . aku bangun pergi solat subuh . then terfikir aku mimpi ke apa Tiz Zaqyah DM aku . lepas solat aku check balik . oh my god . ini betul betul , bukan cobaan . dia DM Aku . dia cakap macam ni lah lebih kurang "lawak lah entri awak "Buli Tiz Zaqyah". Hehe! Peace. #nktm

Amacam cool tak ? kau mampu . aku tak pasti mana Tiz dapat link tu sebab aku rasa aku tag mention pun dia suruh baca . maybe dia google kot . so ni LINK entri tu . SILA BACA KALAU JELES OKAY . copy paste entri aku tuh , one day Tiz akan DM korang jugak . hehehe . 

p/s : Shila Amzah anak NDLALA follow twitter aku .. omaigad .. segan lak .. kena ngorat lah Nampak gaya . kena buat tweet tweet romantic je lah .. bagi Shila cair .. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...