NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, September 10, 2011

Aku , Dia & Raya

Assalamualaikum .. 

Apa khabar orang kampung ? Memang lama sangat dah aku tak jengah blog ni . sampai dekat seminggu kan . itu lah susah nak update gune hp or ebook . tak feeling sangat . by the way , aku dah sampai Shah Alam . sucks kan ? i know . aku tak puas lagi duduk rumah . hahaha bila duduk rumah , rasa nak datang sini . bila dah sampai sini , rasa nak balik rumah balik . serba tak kena . macam macam berlaku sepanjang seminggu aku tak update blog tapi nanti lah aku cerita . aku kena pergi ambil laptop dulu dekat rumah uncle . bila ntah nak pergi . plan nya nak pergi arini . 

Aku nak share sikit gambar raya aku . hehe . aku tau dah lambat sangat dah ni . tapi konsep hidup aku Better Late than Never . so aku rasa tak salah kot . aku letak kat sini . kira kenangan terindah memori bersulam kasih lah ni . tak keterlaluan kot kalau aku cakap raya ni paling unexpected dan paling best bagi aku . sebab jumpa dengan kawan kawan yang dah 5 6 tahun tak jumpa . jumpa pun secara tiba tiba . buat plan secara mengejut . terus pergi jumpa . tapi memang best lah . 



ni rumah Dila, yang paling hujung tu . belajar dekat Korea . so aku pergi lah lawat . baju hitam tu kakak aku . lepas tu Iqa dan seterunya Aida . Aida lah aku paling tak sangka . jadi ustazah dah sekarang . hehe bagus bagus . nanti anak anak aku boleh belajar Kafa dengan percuma . jimat duit abah . 


gambar ni time kami pergi Kemaman . dari hujung Roy , Mai , Iqa , Eja , Blackcat dan Yong . ni rumah Eja . by the way , aku dah jumpa Roy tu . sebab sehari sebelum kami pergi kemaman ni , dia dah datang rumah aku . ada gambar bukti dekat bawah . tapi kebetulan , hari pergi kemaman ni birthday dia , so dia dengan plan nya yang gempak , paksa kami pergi rumah dia . kami tu aku Mai dan Iqa . kami tu jujur dan lurus . pergi lah beraya di Pengkalan Ranggun . dengan taik lembu nya kan . sekali sampai dekat rumah , Roy kuar kan kek . nan hado . sambut birthday dia lah pulak . atas sebab peribadi , aku tak boleh masukkan gambar kek dekat sini . sila rujuk album di facebook aku . haha . 


tara . nampak tak tu Roy ? okay ni hari sebelum kami pergi kemaman . nervous aku diorang datang rumah aku . haha . so dari hujung Azwa Carpet , Nadzir , Izham , Aku yang hensem dan Roy . dalam gambar ni , aku rasa aku paling cool . yang lain pose ala ala kampung sangat . by the way , perasan tak baju si Azwa Carpet dan Roy sama warna ? i know , right . actually dulu time form1 , diorang ni ada lah buat bunga bunga cinta sikit . hehe . tapi cerita lama . tapi bila datang rumah aku baju matching , sifat paparazi aku mula terserlah . terus interview , tapi diorang deny . cheh . haha .


okay , yang ni time wedding Sepet . Sepet ni kira senior aku lah . dia kawan baik kakak aku . so kami pergi lah Pulau Rusa . walaupun sesat , sampai jugak . ok dari tengah , Fakrumie dan baju hijau PG . Fakrumie ni hot stuff sekarang sebab kerja kapal . so apa lagi , pergi google dia di facebook . untung hidup anak gadis . boleh lah merasa beli barangan Prada every month . 



yang ni time kat rumah Eja . yang hujung tu ET . yang tengah tak perlu diperkenalkan lagi . tak ingat dia siapa ? okay aku kasi hint sikit . dia adalah manusia yang buat plan menjemput orang datang beraya di rumah nya dalam masa yang sama meraikan hari jadi beliau . haha .


lagi cerita , aku update dalam entry seterusnya . sekian terima kasih . take care peeps =) .

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...