NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, February 10, 2011

Fasha Sandha Pilih SyedMuzzamir


Ekhem Ekhem .. tengok sikit title entri tu .. boleh robek mata jejai kan .. mesti jejai jeles nie .. aku pengganti dia .. hehe .. selamat petang semua .. aku baru balik dari makan tengahari tadi .. nanti aku upload gambar yeah .. semua dalam kamera aminu .. lunch hari ni hmm kenyang tapi tak puas .. nanti lah aku cerita detail dalam entri seterusnya .. 

kebelakangan ni aku ni makan tak berenti .. asyik makan je .. duit tak banyak .. tapi makan lagak anak Datuk K .. macam mana tu .. aku ni boleh dikirakan sebagai budak tak sedar diri ke ?? bukan lah .. makanan tu kan keperluan untuk hidup kan .. orang kata biar duit takda , asal perut kenyang terjaga .. jangan bagi perut kita ni menangis kehausan kelaparan .. nanti karang dia merajuk .. macam macam penyakit datang ..

dalam surat khabar Kosmo hari ni yang aku beli dekat Giant Seksyen7 berharga RM1 bersama sama surat khabar harian metro berharga RM1.50 menjumlahkan kedua-duanya sebanyak RM2.50 menyatakan bahawa fuhhh panjang intro .. fasha sandha adalah carian google terbanyak bulan januari .. fuyooo .. ni sebab yelah kes dia clash dengan jejai .. kes berbikini .. kes kes yang berbaur kontroversi yang lain jugak .. tak susah kan nak famous ..
aku sekarang baru terfikir nak buat apa nak bagi cepat famous .. meh aku list down kan ..

1- upload gambar bogel aku

3- ambil gambar pakai bikini ( eh boleh ke ? )

2- buat kontroversi sket konon konon ada orang amek gambar aku bersama blogger perempuan yang lain di hotel .. dan letak gambar yang dah diedit

haa tu je cara aku rasa paling cepat untuk naik .. mungkin kah ?? agak agak menjadi tak ?? agak agak boleh challenge fasha tak ?? tapi bila fikir fikir balik .. tak jadi lah .. malu lah orang nampak aku dalam keadaan begitu kan .. banyak cara lagi nak jadi terkenal .. cara yang lebih baik .. bab bab naked ni kita reserve bila lepas kahwin nanti .. auwww.. orang kata takde jalan shortcut untuk berjaya .. tak perlu nak rempit nak bergaya .. mesti ada cara lain ..

lepas tu kan semalam kan aku pegi timbang berat .. berat aku makin menaik .. aku bagi hint sikit eh .. ada tiga digit .. digit pertama 1 .. digit kedua 2 .. digit ketiga 8 .. orait korang tekalah berat aku berapa .. thank you .. aku memang tough pun .. aa aku bina badan .. aa aku nak challenge ben ashaari .. ahaks.. ye aku berangan .. adoi .. gemuk sangat dah ni .. aku kena cair jalan yang betul untuk kurus ni .. tak perlu jus mate 5 .. aku rasa cara yang paling mudah adalah jaga makan , diet plus exercise . tapi aku nak buat benda ni memang payah .. sebab aku tak cukup disiplin nak buat something tanpa rasa rela .. ada idea tak macam mana nak kurus ?? bagi tips sikit boleh ..? 



3 comments:

akmall said...

gambar lucah lah...
I am one of your followers..
FS buat gmbr lucah ngn pakaian ni *atas nun

Dilla Nur said...

hahaha..kelakau laa...
alaa...nk maintain berat senang, janji disiplin mau kuat laa...makan ubat2 kurus xde maknanye...yg penting byk buat exercise n byk bergerak je...dilla pnah try jusmate 5, xde kesan pon laa...last2 pas buat eksesais bru berat turun n maintain...huhu...juz my opinion je tau.... ;)

P0polita said...

popolita singgah sini.. FS mmg suke kontrovesi.. xminat kat dia..wekk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...